Consultaties

Prenatale consultaties

Wist je dat je buiten de consulten bij je gynaecoloog ook terecht kan bij een vroedvrouw in je zwangerschap? Ik volg je heel graag mee op tijdens de zwangerschap.  Je kan bij mij terecht voor controle van de fysieke parameters,  ligging van je baby, foetale harttonen beluisteren, etc ... Maar heel graag informeer ik je ook over wat er allemaal komt kijken bij een zwangerschap, bevalling, keuze van voeding voor jullie kindje en postnataal.  Wat breng je in orde, wat haal je in huis, ... . 

Breng zeker je zwangerschapsboekje mee op consult.  

Postnatale consultaties

Thuis bevallen? Poliklinisch bevallen? Ik kom graag de eerste 5 dagen na de geboorte elke dag langs voor de verzorging van jou en je baby. Ook na je verblijf in het ziekenhuis kan je na thuiskomst nog beroep op mij doen voor borstvoedingsbegeleiding en/of algemene verzorging van jou en je baby.  Als vroedvrouw volg ik je graag op na de bevalling en na 6 weken. Het eerste jaar na de geboorte wordt de zorg van een vroedvrouw terugbetaald door de mutualiteit.

Huisbezoek  postnataal

Tijdens de huisbezoeken controleer ik jouw bloedverlies, het samentrekken van je baarmoeder.  Gewicht en huidskleur van je baby, het naveltje, borst- of flesvoeding. Ook de hielprik kan thuis uitgevoerd worden.  En de 1001 vragen!

Geïnteresseerd?

Je kan een afspraak maken voor een kennismakingsconsult van 30min zonder enige verplichting.  Of je kan een intake consult boeken van 1u. Ik maak dan alvast een medisch dossier van jou op en we maken kennis.

Wil je graag meer info rond de laatste weken van je zwangerschap, je geboortewens, je bevalling, de postnatale zorg, Maak dan een afspraak voor een intake met infosessie of een extra individuele voorbereiding van 90min/120min. Ik informeer je dan ook rond het praktische deel, materiaal dat je nodig hebt in het ziekenhuis en/of thuis, keuze van borstvoeding of flesvoeding.

Op deze manier kan je jezelf goed voorbereiden en uitkijken naar de geboorte van je kindje.

Bevallen?

Verwittig mij dan binnen de 24u na de geboorte van je kindje, zodat we samen het eerste huisbezoek kunnen inplannen.

Ik kijk er alvast naar uit jullie te ontmoeten!

REGIO: Berlaar-Itegem-Herenthout-Bevel-Kessel-Nijlen-Lier-Emblem-Boechout-Lint-Duffel-Heist O/D Berg

Groetjes, Iris

0471/703722   -   info@b-mum.be

Betaalmethoden

Voorkeur Payconiq/ Bancontact

Overschrijving is ook mogelijk

Voorzie ook alvast een kleefbriefje van je mutualiteit.

 

Ik ben gedeconventioneerd en informeer je graag over de prijzen van consulten tijdens een kennismakingsafspraak.   

Laat je niet afschrikken door de deconventie! Ook bij een gedeconventioneerde vroedvrouw worden alle consultaties volledig terugbetaald. Gedeeltelijk door je mutualiteit en gedeeltelijk door je hospitalisatieverzekering.